torsdag 24 september 2020

Höst på gång




Så börjar sommaren lida mot sitt slut. Naturens färger övergår till guld innan frosten lägger sin kalla hand över naturen.
I dag får det bli en summering av sommarens aktiviteter och planering i stugan.
Nya gäststugan/ateljen med förråd är snart klar och nästa vecka installerar vi braskamin. Nu börjar det kännas bra att få lite extra värme inför senhösten.
Blommor och blader vissnar sakta bort. Eftersom allt var nytt för oss den här sommaren har det varit så spännande att se vilka växter som poppat upp i rabatterna. Heder åt den som anlagt dessa för det har kommit nya blomster eftersom så det har blommat hela säsongen.



Under framfarten av Covid 19 har många inställda planer gjort sig gällande detta år.  Livet fick en rätt omvälvande vändning på många sätt. Det har också givit nya lärdomar och skapat nya sätt att hantera saker och ting. Nöden är uppfinningarnas moder. 

 
Vårt största glädjeämne har varit våra barn med familjer.  Även om vi inte kunnat träffa alla hela tiden har vi ändå haft tät kontakt och kunnat följa småttingarnas framfart.


Stugan har varit en verklig räddningsplanka dit vi kunnat åka och röra oss fritt utan smittorisk och restriktioner.
Trots det känns det nu bra att snart stänga ner för vintern.

Måste ändå säga att livet är ganska gott. Jag sitter på altanen och skriver, solen skiner och det är varmt. Det finns så mycket att vara tacksam för.

















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nytt år och nya möjligheter 2024

Efter en tids uppehåll från målandet känns det nu inspirerande igen. Testar lite nya tekniker och det är alltid spännande. ...